torstai 4. heinäkuuta 2013

FASHION-CAT IN A FASHION-HAT



Uusimpien muotilehtien mukaan tänä vuonna on kaksi asiaa jotka rikkovat fashiontaivaan katon: Kissat ja hatut. Kissat ovat aina vähän fashion, sillä ne ovat söpöjä ja seksikkäitä, sekä niitä on myös kahta sukupuolta kuten ihmisiä. Mutta hatut ovat yleensä hyvin out. Tämä koska yleensä tukasta saa tehtyä enemmän fashionimman ja hatut peittävät tukan. Tukassa on enemmän mahdollisuuksia muotoiluun. Hatuissa ei. Tai niinhän sitä luulisi.

Mutta itse omistan hattukokoelman vuosien takaa. Olen kerännyt hattuja kärsivällisesti, odottaen että ne tekevät paluun muotiin. Ja nyt kun se on tapahtunut, voin viimeinkin esitellä ne teille. Mutta hetkinen? Enkö minä juuri sanonut että KISSAT OVAT MYÖS FASHION? KYLLÄ SANOIN!

Joten tervehtikää blogaajan uutta lemmikkiä, NEITI MINKKISTÄ!


Neiti Minkkinen on nyt 16-viikkoa nuori seksikäs tulokas blogimme pariin. Alkuperäinen suunnitelmani oli pistää hattujani kissan päälle, mutta koska nuorena pentuna naapurin hattu puri Neiti Minkkistä, oli operaatio täysin mahdoton ilman verenvuodatusta, kyyneliä ja kuollutta kissaa. Näin ollen päädyin ratkaisuun, jossa pistin karkin hatun sisään ja Neiti Minkkinen kävi hattuun käsiksi, yrittäen ratkaista ovelan arvoituksen jonka olin sille luonut. Joskus karkkiarvoitus oli hieman liian hankala Neiti Minkkiselle, jolloin jouduin käyttämään enemmän oveluutta. Kuten tässä kuvassa jossa Neiti Minkkinen esittelee meille Kiinalaisen riisiviljelijähatun.


Hattu on aitoa Kiinalaista muovipuuta suoraan Phuketista. Mutta nyt itse asiaan. Neiti Minkkinen, jos olisit Englantilainen poliisi, mikä olisi fashionein hattu jota voisi käyttää?

Stop! In the name of Fashion!
Seksikästä, Neiti Minkkinen. Olet luonnollinen lisä blogiimme. Omaat seksikkään posetuksen kuin luonnostasi. Itseasiassa, Neiti Minkkinen, minkälaisen posen voisit vetää jos antaisin sinulle vanhanajan gangsterihatun?


Mahtava ratkaisu, Neiti Minkkinen. Vanha kunnon selkä eteen, katse olan yli, seksikkäät silmät, sivutissit. Kurnau!

Mitä mieltä olet aidosta saksalaisesta hatusta jossa on jonkin eläimen sulka?


Olet oikeassa, Neiti Minkkinen. Se hattu maistuu hyvältä! Voisitko hetkeksi vakavoitua ja kertoa maistuuko tataarihattuni myös yhtä hyvältä?


Tiedän, saksalaiset hatut ovat maukkaampia kuin venäläiset. Olemme samaa mieltä. Olemme tavallaan sukulaissieluja… Me kaksi… Yhdessä…

Tässä vaiheessa olisi varmaan hyvä mainita että Neiti Minkkinen ei itse asiassa ole tyttökissa. Minä luulin että se oli tyttö kun sen hankin, mutta kun sen kivekset tippuivat, aloin etäisesti epäilemään että se saattaisi olla poika. Ja viikkoa myöhemmin kun sillä seisoi, viimeinkin tajusin tilanteen. Mutta hei, pojat ovat vain muodikkaampia kuin naiset. Ja tämä on fashionfakta, eikö niin Neiti Minkkinen ranskalainen baskeri päässä?

Le Fashion
Neiti Minkkinen, on aika vetää lightning-round. Miten käyttäisit länkkärihattua?

Whiskey. In a dirty glass. With fashion.
Neiti Minkkinen, hiphop-pipo päähän ja poseta!


Pistä parastasi Burmalaisen viidakkosotahatun kanssa!


Ja vielä viimeisenä, vedä äyriäishattu päähäsi ja räjäytä tajuntani!

Hei Neiti sinä siinä, huomaan, että tunnette äyriäiset
Neiti Minkkinen, sinä senkin seksikäs peto. Olet nero, kuten minä, ja seksikäs, kuten minä. 

Neiti Minkkinen, luulen että meidät on tarkoitettu toisillemme. 

Olemme kuin kaksi marjaa. Täydennämme toisemme. 

Olemme kaksi seksikästä, mahtavaa, muotitietoista, alastonta petoa…

Seksikkäitä, mahtavia, muotitietoisia, alastomia…

 

Hyvää kesää kaikille blogin seuraajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti