maanantai 13. toukokuuta 2013

Souls are people too! Sielunhoitoa fashionin ehdoilla



Hola! On mennyt hetki siitä kun viimeksi kirjoitin blogiin. Olen pahoillani, olin lenkillä.

Ja oikeastaan juuri sitä tämä blogibloggaukseni käsittelee. Kuinka päästä kesäkuntoon pitkän ja ankaran talven jäljiltä? Itse tosiaan pidin yllä hyvää kroppaani lenkkeilemällä läpi talven, mutta sehän ei riitä. Todellinen fashion ei ole vain seksikäs kroppa…


… vaan todellinen fashion on myös seksikäs sielu. Yhdessä seksikäs kroppa ja seksikäs sielu muodostavat kokonaisuuden joka on vastustamattoman seksikäs naisille ja näin ollen superfashion. Superfashion on sana jonka juuri keksin koska seksuaalisena Jumalana saan itse keksiä sanoja.

Toinen sana jonka keksin juuri nyt on sielunfashion. Mutta kuinka saavuttaa sielunfashion? On muutamiakin vaihtoehtoja. Voit esim. ruveta vegaaniksi ja päteä siitä kaikille. Vegaanit ovat vain parempia ihmisiä kuin muut. Mutta vegaanismi on niin 2011 ja aika homoa, joten heterona ja muotitietoisena en lähtenyt sille linjalle. Ei, itse valitsin seksikkääksi sielunmaisemakseni jotain uudempaa. Jotain kuuluisampaa. Ja jotain väärin ymmärrettyä.

Talvella ryhdyin skientologiksi!


Skientologian myötä löysin ensin sisälläni elävän surullisen epävarman miehen…


… jonka korvasin paljon iloisemmalla, seksikkäämmällä miehellä.


Saavutettuani clearin (sun pitää olla skientologi jotta tiedät mitä clear tarkoittaa) olen huomannut elämän olevan paljon onnellisempaa ja olen alkanut löytää iloja asioista joita en ennen ollut edes huomannut. Kuten ulkona olevista jutuista.

Ulkona on juttuja ja ne tekevät minusta onnellisen
Clearissa eläminen on todella muuttanut elämäni parempaan päin. Seksuaalinen peto joka ennen raivosi seksikkään ruumiini sisällä ja pyrki ulos, on nyt viimein päässyt ulos. Seksuaalinen patoutuminen ja sen purkaminen ankaraan seksiin oli elämäni parhaita päätöksiä. Enkä koskaan olisi päässyt näin pitkälle ilman skientologiaa. Vaikka uusi elämänkatsomukseni onkin vaatinut omat veronsa, kuten omaisuuteni, en hetkeäkään kadu päätöstäni puhdistautua L. Ron Hubbardin nerouden vedessä. Kiitos, Ron!

Liikaa seksiä? Todellakin!
Ja kuten kuvasta näkyy, ei ole mitään syytäkään katua. Olen niin hyvässä kunnossa että naisia ympäri Suomea löytyy harva se päivä ulko-oveni takaa. Kun kysyn heiltä kuinka he tänne löysivät, he sanovat jonkin vain vetäneen heidät tänne, oi Messias.

Elämäni on täydellistä nykyään. Kiitos, skientologia! Loppuun vielä lainaus Dianetiikka-kirjasta jonka talvella luin. 

Todiste siitä että todella luin kirjan. Luojan kiitos otan kuvia kaikista elämäni hetkistä nykyään!
Jos paiseruttobasilli ylikuormittaa oman supressorinsa jollakin alueella ja siten lakkaa kiusaamasta ravintoaan ja suojaansa, eläimiä, niin eläimet ajattelevat hyötyneensä.

Hottia, fiksua ja niin totta. Ja tervetuloa taas minun ja seksiä tihkuvan Macen bloginerouden pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti