lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ruokavaliota ja liikuntaa - Now let's make you fashion!


Tsaukkis. Blogimme kuumat kuvat minusta ovat herättäneet valtavan määrän kommentteja (1) jossa kyseltiin miten pysyn niin hyvännäköisenä ja timmissä kunnossa. 

Seksikkyyteni tasolle olen päässyt pitkällisen työn tuloksena. Se ei ole helppoa, sen verran voin näin alkuun sanoa. Kuntoon pääseminen on hyvin työlästä. Aloitetaan ruokavaliosta.

 Otin kuvan itsestäni kun kirjoitin edellistä kappaletta. Osaan olla siis arvaamaton ja näin ollen hyvä sängyssä.
Syön joka aamu paahtoleipää ja juon kaakaota. Jos jää nälkä, kuten yleensä, juon lisää kaakaota ja mahdollisesti dippailen siihen sipsejä yhden pussin edestä. 

On aika lähteä töihin/kouluun jossa en yleensä syö mitään, koska olen syönyt matkalla ainakin kaksi sipsipussia (kolme jos matkustan yli tunnin matkan). Matkalla takaisin kotiin syön lisää sipsiä. Kotiin päästyäni pääsen viimeinkin syömään oikeaa ruokaa. Yleensä se tarkoittaa ranskalaisia tai pizzaa, mutta silloin tällöin, kun läheiseen metsään asettamani karhuansa on toiminut, syön myös karhua / lasta. Iltapalaksi syön porkkanoita, tomaatteja ja sipsejä. Yöllä jos herään syön yleensä sipsiä.

"Sipsiä? Syöt Sipsiä? Sehän lihottaa!”

Olet väärässä, sinä senkin mielikuvitushenkilö jota käytin dialogimaisella tavalla hyödykseni jotta saan seuraavassa lauseessa kertoa miksi syön niin paljon sipsiä. Harvat nimittäin tietävät, että sipsit ovat maailman vähäkalorisinta ruokaa. Luotettavassa tiedonhakupalvelu Wikipediassa luki niin. Mutta jos yhä epäilette väitteen luotettavuutta, minulla on kaksi todistetta:

TODISTE 1.
 Tiedonhakupalvelu Wikipediassa sanotaan että tiedonhakupalvelu Wikipedia on sekä kattava että LUOTETTAVA!

TODISTE 2.
Minä
Minä
Ei siis varmasti ole epäselvää etteikö metodi toimi. Olen muuten pahoillani kuvasta. Tiedän että kaikki naislukijamme valahtivat märäksi. Se on kuitenkin ainaisena vaarana tässä minun ja Macen blogissa, joten naiset, emme voi tälle glamourimme määrälle mitään. Kuva on saanut innoituksensa tästä Blogiinan bloggauksen viimeisestä (hotista) kuvasta. Minulla ei ollut sydänkorua joten kaivoin esiin vanhan ”Minussa on useita eri tasoja” –inttikoruni. Mitä kuvaan muuten tulee, itse uskalsin näyttää hieman enemmän kuin Blogiina koska ruumiini on niin loistava enkä häpeä sitä yhtään. Jotkut meistä vain syntyvät paremman näköisinä kuin toiset. Jotkut meistä voittavat lotossa jo syntyessään. Elämän lotossa. 

Ikävä kyllä tuon edellisen kuvan valot ovat hieman pielessä joten se ei ole yhtä täydellinen kuin voisi. Joten otin toisen kuvan jossa halusin näyttää miten yksinäinen joskus olen kun olen yksin ja mitä teen kun olen yksin ja yksinäinen:


Ei, kyllä tässäkin on valot hieman pielessä. Mutta kuva kertoo silti tunteistani. Kyseessä ei siis ole mikään ovela tapa esitellä hyvää kroppaani jotta voisin pönkittää itsetuntoani.


Joka tapauksessa, käsittelimme vasta syömispuolen. Mitä allekirjoittaneen juomapuoleen tulee, on päivänselvää että ei saa juoda paljon limuja. Itse en juo kuin yhden lasin päivässä. Vain yksi virkistävä lasi joka nautitaan hyvää ja uskottavaa kirjaa lukien…

 
Terveysintoilijat sanovat aina että pitää juoda paljon vettä. Kuka muka jaksaisi juoda vain vettä? Vesi on niin OUT. No fashion in water. Onneksi luin kerran Me Naisista että lasi viiniä ruoan kanssa on hyväksi terveydelle. Ja voi pojat, se kyllä toimii. Tässä kuva minusta ruokailemassa terveellisesti. Huomatkaa lasi viiniä Pirkan kiviuunipohjaisen Americano-pizzan vieressä. 


Huomasin muuten vasta nyt tuosta kuvasta, että vaikka olen syömässä, olen ilmeeltäni täysin fashion. En selvästi mahda seksikkyydelleni mitään. Joka tapauksessa, juomalla tuon lasin viiniä puhdistan ruumiini kaikista myrkyistä kuten alkoholista. 

Mutta tämä ei vielä riitä. Näillä edellisillä vinkeillä pääsee vasta hyvään kuntoon, mutta todellinen seksikkyys löytyy lihaksista. Joten minä kuntoilen ja paljon. Tässä nostan painoja samalla kun teen vatsoja:

 
Kuva on valvontakamerakuva makuuhuoneeni toisesta nurkasta. Arvelin että kuva saattaa olla hieman hämmentävän näköinen ilman selitystä, joten tässä syy valvontakameroiden olemassaoloon: Asensin ne muutama viikko sitten asuntooni sen Paranormal Activity –leffan innoittamana. Se leffa tuotti helvetisti rahaa eikä siinä ollut edes kuvaajaa. Joten ajattelin tehdä oman version siitä keräämällä ensin vuoden ajan materiaalia valvontakameroistani ja sitten leikkaamalla siitä joko kauhuleffan (jos jotain pelottavaa tapahtuu) tai pornoleffan (jos mitään pelottavaa ei tapahdu).

Takaisin kuvaan jossa kuntoilen. Ensinnäkin, vatsojen tekeminen ja painojen nostelu samaan aikaan on erittäin hyvää liikuntaa ja samalla aikaa säästävää. Näin minulla jää enemmän aikaa fashionille. Mutta vaikka kuntoilenkin näin joka päivä, on se loppujen lopuksi vain lihaskuntoa joka antaa keholle mahdollisuuden olla kiinteä mutta ei kiinteytä sitä. 

”Mutta mikä sitten kiinteyttää?”

Hyvä kysymys, dialogipohjainen mielikuvitushenkilö. Olen huomannut, että jos käyn joka ilta lenkillä, se toimii loistavana kiinteyttäjänä.  Joskus ratkaisut ovatkin siis todella yksinkertaisia. Joten minä lenkkeilen. Tässä olen minä tyypillisessä lenkkiasussani. 


Huomatkaa filosofisen kysymyksen esittävä paitani. Kuka todella päästi koirat ulos? Vastaus: Fashion!

Minä siis todella lenkkeilen joka päivä. Sateessa, lumessa, pilvisenä päivänä – minä lenkkeilen. Epäilettekö? Ei se mitään, koska onneksi minulla on valvontakameroideni arkistokuvia! Kaivoin sieltä pari kuvaa jotka todistavat lenkkeilyharrastukseni. Ensimmäinen on kuva minusta lähdössä lenkille ja jälkimmäinen on kuva minusta palaamassa lenkiltä. Huomatkaa seksikäs farkkulippalakki jonka ostin vuonna 2008 Tallinnasta. 

 


Joten tiivistettynä: Kun syö hyvin, juo terveellisesti ja kuntoilee, saa hyvän vartalon. Mutta jos lukee Iltalehteä tai vaikka Bodaus –lehteä, saa sen kuvan että pitää syödä kukkia ja koko ajan liikkua. Se on kuitenkin täyttä valetta. Tosiasiassa ei tarvitse mitään muuta kuin syödä fiksusti, juoda terveellisesti ja bodata sekä liikkua sopiva määrä. Tämä on suht yksinkertaista, mutta osalle meistä fashionkuntoon pääseminen vaan on niin helppoa.

Jos et silti osaa syödä, juoda, bodata ja liikkua oikein, on olemassa toinenkin vaihtoehto: laihdutuspillerit.


Itse en kuitenkaan enää käytä näitä laihdutuspillereitä koska painoni tippui vaarallisen seksikkäälle tasolle. Lisäksi minulla on vaikeuksia saada lääkkeitä lisää koska tulli tarkkailee minua yhä erään Meksikolaisen lääkediilin paljastuttua. Joka tapauksessa, ehkä syön lääkkeitä taas tulevaisuudessa jos todella haluan räjäyttää koko maailman tajunnan glamourillani.

Jos on kysymyksiä ruokavaliosta niin vastaan niihin mielelläni. Jos lenkkeilyltä ja bodaamiselta siis ehdin. 

LAUANTAI!!! BILEET!!! TANSSII!!! LENKILLE!!! XD

1 kommentti: