torstai 7. kesäkuuta 2012

Kuuma, kuumempi, kuumis. Hotti, hotimpi, Santtu


Moi ja tervetuloa minun ja Macen fashionblogiin. Minä olen Santtu ja olen uhrannut elämäni fashionille. Olen niin fashion että kun herään aamuisin, aurinkokin nousee katsomaan miten kaunis olen. Ja kun menen nukkumaan, aurinko menee surullisena piiloon. Aurinko on yksi suurimmista faneistani.  Naapurin Erkki on toinen suuri fani. Syy miksi mm. he fanittavat minua on se, että pukeudun fashionin mukaan, elän fashionin mukaan ja sisustan asuntoni fashionin mukaan. Lisäksi asun maailman fashioneimmassa kaupungissa. Fashionmakuni on saanut innoituksensa pääosin niistä vaatteista jotka ovat kaupassa ensimmäisessä alennus-telineessä joka eteeni sattuu. Minä teen fashionia anti-fashionista. Halvalla.

Mutta se oli lyhyt esittelyni. Puhutaanpa seuraavaksi hieman fashionista.

80-Luku on tulossa takaisin. Sen voi nähdä ihmisten muodista. Kaikki pukeutuvat taas kuin tuona kultaisena aikana jolloin sai melkein nauttia vapaasta suojaamattomasta seksistä ja mustasta Michael Jacksonista. Hyvää musiikkia ja laatuelokuvia. Tyylikästä muotia ja upeita hiustyylejä. 80-Luku on taas IN! Tämä on FAKTA! 

Tämä FAKTA tekee minusta edelläkävijän sekä samalla hyvin coolin, sillä olen pukeutunut 80-luvun vaatimalla tavalla jo vuosia. Kaikki alkoi kun ostin ensimmäisellä Thaimaanreissullani vuonna 2006 Hawaii-paidan. Tässä olen minä se päällä.


Seksikästä. Kuten huomaatte, se jotenkin istui täydellisesti muodikkaaseen vartalooni joka on kuin tehty vain jotta ihmiset voisivat ihailla sitä. Jopa tuossa kuvassa näkyvä paikallinen asukas on häkeltynyt ulkonäöstäni. Joten tietysti ostin paitoja lisää. Ostin mm. oranssin, punaisen ja tummansinisen. Oranssissa ja punaisessa on papukaijoja, jotka kaikki fashionia seuraavat tietysti tietävät, ovat hyvin IN.


Tummansininen on hieman tylsä minun makuuni, mutta ostin sen koska sain sen halvalla. Siinä on sinisiä läikkyjä. Ne ovat myös IN mutta eivät yhtä IN kuin mitä papukaijat ovat. 

  
Suomessa pukeutumistyylini uusissa muodikkaissa paidoissani herätti paljon katseita. Olin koko Lohjan siistein ja suosituin mies. Naisia tulvi makuuhuoneeni ikkunan ulkopuolelle vain katsomaan minua ja upeita muotojani. Elämä hymyili. Elämäni oli fashionia. Puhdasta fashionia.

Mutta silti jotain puuttui. Hawaii-paidat olivat tietysti mahtavia, mutta jotenkin tiesin että ne eivät olleet vielä tarpeen mahtavia minulle. Joten päätin tehdä asialle jotain. Lähdin takaisin Aasiaan. Tällä kertaa tulin takaisin vielä tyylikkäämpien luomusten kera. Luomusten, kuten LIILA HAWAIIPAITA! SO IN!
 

Sekä PINKKI HAWAIIPAITA! SUPER IN!


Sekä ORANSSIMPI HAWAIIPAITA! HYPER IN!


Kuten varmaan jo arvasitte, nämä paidat räjäyttivät koko Suomen tajunnan. Harva se päivä minulle soiteltiin Ellestä, Cosmosta tai Alibista koska olin niin superhot että ihmiset tappoivat toisiaan vuokseni. Olin helposti kuumin nimi koko maassa, vaikka itse sanonkin. Mutta hei, mitä sitä faktoja kiistämään. Jumalauta, nuo paidat päällä olen niin kuuma että itsekin panisin itseäni. En edes tarvitse pornoa kiihottuakseni. Minulle riittää peili.

Olin niin suosittu paitojeni kera että pääsin jopa Lohjan kuuluisimman ja ainoan lehden kansikuvaan. Kyllä, tässä olen minä Länsi-Uusimaa -lehden juhannuspainoksessa:


Kuva on valottunut koska seksikkyyteni on syönyt siitä tehoja. Kuvassa olen pinkki tyylikäs Hawaii-paita päälläni. Jalassa ovat itse leikatut shortsit sekä päässä Tarjoustalosta ostettu olkihattu. Päässäni ovat aidot Raybanin aurinkolasit jotka ostin Lanzarotelta. Vieressäni on ihmisiä jotka ovat onnellisia koska ovat päässeet kanssani samaan kuvaan. He ovat onnekkaita. Minäkin olisin onnekas jos olisin itseni kanssa samassa kuvassa. 

Mitä tehdä kun on huipulla. Tietysti teet sen mitä oma idolisi tekisi tässä tilanteessa. Oma idolini, Blogiina, on opettanut minulle aina miten toimia elämäni kanssa. Hän on uskomattoman lahjakas (ja muodikas) nainen joka tekee kauaskantoisia suunnitelmia jotka kantavat hedelmää pitkälle tulevaisuuteen. Huhtikuussa 2012 hän kertoi esim. kuinka aikoi opiskella tulevaisuudessa filosofiaa ja mainitsi jopa Platonin Valtion. Itse olin ensin että ”en usko että tuollaista kirjaa onkaan” mutta sitten menin Wikipediaan ja sellainen oikeasti löytyi. Ja se oli juuri samanlainen kuin blogiina kuvaili! Hän ei ole valehtelija, hän on fiksu. Häntä minä ihailen. Hän on yleissivistynyt.

Sori, lähti taas käsistä kun mietin idoliani joka hakee uraa käytännöllisen filosofian kanssa. Se on hyvä ala blogiinalle vaikka kerran hän näki enneunta jossa laadukkaan elokuvamakunsa myötä hän löysi itsensä ja näki edessään toisen mahdollisen alan elokuvien parissa.

Ei, taas lähti käsistä. Mitä minun piti sanoa on, että kun on päässyt huipulle, on pakko heittää vettä kiukaalle, sementtiä myllyyn, heroiinia suoneen! Minä menin takaisin Aasiaan!

Tällä kertaa jahtasin sitä suurta, sitä täydellisyyttä. Great White Buffalo. Viikkojen etsintä tuotti tuloksen, kun Hua Hinin ostoskeskuksesta löytyi paita joka laittoi jopa tälle aikuiselle miehelle kyyneleet silmiin. Tässä se on.


Jos pystytte katsomaan pois vangitsevista kasvoistani, saatatte huomata että paitaa kiertää lauma albiinoja.


Nyt on varmaan jo todistettu useampaankin otteeseen että olen nero mitä tulee fashioniin. Mutta kaikki eivät ole sitä mieltä.

Kerran Turussa muotimessuilla eräs kateellinen ja muotitiedoton mies tuli valittamaan minulle jotain siitä kuinka vaikutin hänen mielestään liila hawaii-paita päälläni homolta. Olin järkyttynyt. Tiesin että paidat aiheuttaisivat kateutta toisissa miehissä, mutta en olisi ikinä uskonut että joku pitää minun paitojani ja omaa tyyliäni elää homohtavana. Mitä homoa esim. tässä kahden vuoden takaisessa kuvassa muka on?


Jos näet tuossa kuvassa jotain homoa, niin sitten se homous on kyllä täysin lähtöisin omasta alitajunnastasi joka pyrkii kertomaan sinulle ikäviä elämän faktoja. Tuo kuva on muuten salaa otettu erään talvisen viikonlopun aikana kun olin viettämässä yksinäistä koti-iltaa useiden nuorten naisten kera. Sinä iltana ei todellakaan tapahtunut mitään homoa, jos siis ei lasketa kahden naisen välisiä minulle järjestettyjä lesbohtavia näytöksiä homoudeksi. Itse en laske. Minulle se on taidetta.

Halusin tässä blogin ensimmäisessä tekstissä tiivistetysti kertoa hieman itsestäni ja omasta tyylitietoudestani. Syvennymme tulevaisuudessa fashioniini tarkemmin, mutta nyt alkuun tässä on kaikki mitä teidän pitää tietää minusta. Olen vitun cool ja pätevä ja hotti. Kuten Blogiina. Josta puheenollen. Blogiina kysyi kerran: Onko meikkipostaus mielestänne parempi tehdä videona vai kuvina?

Seuraavalla viikolla pyrin vastaamaan tuohon idoliani askarruttavaan kysymykseen esittelemällä teille omat ihonhoitotuotteeni kuvina. Ei näin puhdas ja elävä iho ilman tuotteita ja pirullista kasaa lääkkeitä synny. 

JA HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! BAILANDO!

1 kommentti: