torstai 7. kesäkuuta 2012

Hei, ketä me ollaan!? Ja muotii, muotii, muotii

Moi! Me ollaan pari bloggarii, jotka on heittäytyny täysillä muodin maailmaan. Täs blogis ois tarkotus zättää ennen kaikkee muodista, mut kuulin huhui et myös sisustusjuttui tulee... tai no, onhan neki muotii!

Mitä täs nyt sit kertois. Muotiblogei on ihan hirveesti, mut meiän ehkä ylivoimanen suosikki on Blogiinan blogi. Sen blogis on kaikkee muutaki ku muotibloggausta, mikä erottaa sen joukosta tosi raikkaalla tavalla blogisfäärissä. Sit se on kans aika avoin, mikä näkyy sen videoblogeista. Arvostan. Et ehkä täs tavallaan kuljetaan vähän Blogiinan jalanjäljissä, mut kuitenkin omal tyylillä. Vähemmän meikkivinkkei tulossa, mut niitäkin saattaa välil eksyy messiin.

Ei täs muut. Oon just menos nukkuu, mut ennen sitä oli viel pakko ottaa kuva must just ennen nukkumista. Tykkään välil olla himaski vähän rennommin, ja sillon laitan päälle vaan shortsit ja t-paidan. Tält se näyttää...


Sori, valo oli vähän huono. T-paita on tollanen perus hengenpelastajan t-paita. En tiiä näkyyks se. Yleensä pidän sitä väärinpäin, koska tuol takana lukee isolla hengenpelastaja, ja sit kaikki tietää, et voin tarpeen tulleen pelastaa henkii. Shortsit on Sail Skit. Ihan vitun menevät jos multa kysytään. Koko setti on voitettu bingosta. Oon tosi hard-on second hand -tyyppi. Kuluttaminen sucz, mut elämä voi silti olla muotii. Kuten kuvasta näkyy.

Ei täs muuta. Yritin myös ottaa itestäni profiilikuvaa, mut valo oli vähän huono, niin laitoin vaan tollasen mun lempielokuvasta ja lempinäyttelijästä... Seuraava blogaus on varmaan toisen kynäilijän kynästä ja se käsittelee luultavasti Havaijia tai jotain niit paitoi. En tiiä viel sen kynäilijän nimee, mut se selvinnee pian.

Hyvää yötä! Tsau!



...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti